Anafartalar İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://idilanafartalarilkokulu.meb.k12.tr
Adres : YUKARI MAH. KUVAYİ MİLLİYE CAD. ANAFARTALAR ILKOKULU BLOK NO: 17 İÇ KAPI NO: 2 İDİL / ŞIRNAK
VİZYON : İlçemiz ilkokulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi olan, kaliteli Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!
MİSYON : Misyonumuz Biz, Anafartalar İlkokulu çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.
BAŞARILAR : 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İlçe geneli satranç turnuvası ikinciliği.

Servis :
Ulaşım : Okulumuz ilçe merkezinde olduğundan öğretmenler okula yürüyerek gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Yukarı Mahalle Kuvay-i Milliye Caddesi No:17/2 İdil / ŞIRNAK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl Merkezine 74 km uzaklıkta olup İlçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :